Nicolae Ceaușescu, înșelat de soția lui, Elena Ceaușescu. Un fizician i-a „pus coarne” președintelui

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 10:35
Nicolae Ceaușescu, înșelat de soția lui, Elena Ceaușescu. Un fizician i-a „pus coarne” președintelui GALERIE FOTO
Elena Ceaușescu a avut mai multe iubiri de-a lungul timpului. Sursa foto - facebook

Nicolae Ceaușescu a fost înșelat de soția lui, Elena Ceaușescu. S-a aflat acest lucru după ce fostul locotenent general, Nicolae Stan, care a servit drept aghiotant al dictatorului preț de aproape patru ani, a acordat un interviu celor de la evz.ro. Acesta a fost de acord să dezvăluie mai multe detalii incendiare despre viața cuplului Ceauşescu. Stan susţine că doamna academician doctor inginer a avut de-a lungul timpului mai mulți amanți.

Nicolae Ceaușescu, înșelat de soția lui, Elena Ceaușescu

Printre iubiții fostei prime doamne s-a aflat şi fizicianul Ioan Ursu, coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste. „La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei.

L-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, a declarat Stan. De altfel, de-a lungul timpului presa a scris pe larg despre iubiții pe care i-a avut Elena Ceaușescu. Prima ei iubire a fost un tânăr, pe care l-a cunoscut în satul natal, tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vişina.

Nicolae Ceaușescu, înșelat de soția lui, Elena Ceaușescu. Elena Ceaușescu
Elena Ceaușescu, tânără și îndrăgostită. Sursa foto – facebook

Un fizician i-a „pus coarne” președintelui

N-a ieșit prea bine pentru Elena Ceaușescu. Aceasta a fost părăsită de tânăr care a plecat la București să se facă ospătar. Elena a venit după el, dar acesta a respins-o, aşa că a rămas în Capitală, unde s-a implicat în mişcarea comunistă. A urmat pe lista de cuceriri Marin Ceauşescu, chiar fratele dictatorului. Idila s-a încheiat repede după ce acesta a plecat militar. Pentru că nu avea timp să-l aștepte să se întoarcă din armată, așa cum se făcea pe vremuri, tânăra Elena a mers mai departe.

S-a combinat cu medicul familiei, Abraham Schechter, un bărbat căsătorit care avea să moară în cele din urmă în condiții suspecte, niciodată elucidate. Pe lista celor care i-au picat cu tronc Elenei se numără şi unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu. Generalul Victor Stănculescu pare că a încheiat lista de iubiri a Elenei Ceaușescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×