Nicolae Botgros, dezvăluiri despre fosta sa noră, Adriana Ochișanu: „Nu știu de ce am devenit cel mai mare dușman al ei”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 21:06
Nicolae Botgros, dezvăluiri despre fosta sa noră, Adriana Ochișanu: „Nu știu de ce am devenit cel mai mare dușman al ei”
Nicolae Botgros a lansat o serie de atacuri la adresa fostei sale nurori. Sursa foto: ea.md

Nicolae Botgros a vorbit în cadrul unui interviu recent despre fosta sa noră, Adriana Ochișanu, cea care i-a purtat numele. Acesta a spus că interpreta s-a despărțit și de cel de-al doilea bărbat, iar pe lângă această dezvăluire a mai spus și cum a fost relația cu această femeie când făcea parte din familia lui. Marele muzician nu înțelege nici în ziua de azi de ce fosta noră îi poartă pică.

Nicolae Botgros, atac la fosta noră, Adriana Ochișanu

Botgros spune că este nedrept felul în care fosta lui noră se comportă cu el, mai ales că Ochișanu este cunoscută în România datorită numelui pe care l-a purtat cândva. Interpretul de muzică folclorică a spus pentru ea.md că faptul că Adriana s-a despărțit și de cel de-al doilea bărbat spune multe despre ea.

Solistul a declarat că i-a deschis casa cu toată dragostea și că pentru el a fost ca o fată, neînțelegând de ce s-a ”bucurat” pe urmă de ura ei, de dușmănia ei. Fosta noră a lui Botgros s-a despărțit de fiul său, Corneliu, în anul 2013, după mai bine de 17 ani de mariaj. A fost una dintre cele mai trainice căsătorii din lumea folclorică.

adriana ochișanu, nora lui nicolae botgros
Adriana Ochișanu a fost căsătorită cu Corneliu Botgros 17 ani. A divorțat de el în 2013. Sursa foto: Pinterest

Botgros: „Aud că s-a despărțit deja de al doilea”

„Nu știu de ce am devenit cel mai mare dușman al ei. Eu n-am fost dușmanul ei. Am fost tatăl ei, fiindcă am simțit că în casa noastră este nevoie de o doamnă, pe care m-am străduit să o primesc ca pe o Doamnă. Dacă să vă spun sincer, la noi o știa lumea drept Adriana Ochișanu, iar în România toată lumea o știa numai de nora lui Nicolae Botgros”, a mărturisit Botgros.

„Acum bineînțeles că are succes, cântă, dar adevăratul succes pe care l-a avut Adriana, a fost cu orchestra Lăutarii și a fost în familia noastră. De aici încolo, cum a da Dumnezeu. Ce face asta e treaba ei. Aud că s-a despărțit deja de al doilea. Nu mai sunt împreună. Iarăși te pune pe gânduri și stai și te gândești ce înseamnă asta”, a mai spus folcloristul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×