Lovitură pentru familia lui Nicki Minaj. Fratele artistei trimis după gratii pentru 25 de ani! Ce a făcut Jelany!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
13/11/2017, 13:08
Lovitură pentru familia lui Nicki Minaj. Fratele artistei trimis după gratii pentru 25 de ani! Ce a făcut Jelany! GALERIE FOTO

Celebra cântăreaţă Nicki Minaj trece prin clipe grele. După ce iubitul ei a ajuns după gratii, familia artistei mai primeşte o lovitură. Fratele mai mare al cântăreţei, Jelani Maraj, a fost condamnat la o sentinţă de 25 de ani de închisoare.

Totul a început pe 1 decembrie 2015, la trei luni de la nunta sa, când Jelani a fost arestat pentru agresiune sexuală. Era acuzat acuzat atunci că a violat o minoră de 12 ani, dar a ieşit din arest la scurt timp, după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Nicki Minaj, lovită iar de soartă! Fratele său a fost închis în penitenciar

Acum, fratele artistei Nicki Minaj şi-a aflat sentinţa! Va sta până la 25 de ani de închisoare, în ciuda avocaţilor care au încercat să convingă juriul că totul a fost o înscenare pentru a stoarce 25 de milioane de dolari de la celebra sa soră.

Până acum, Nicki Minaj nu a comentat în nici un fel sentinţa primită de fratele ei. Onika Tanya Maraj în vârstă de 35 de ani, cunoscută după numele de scenă Nicki Minaj, este o rapperiţă, cântăreaţă şi compozitoare americană originară din Trinidad şi Tobago. Ea a debutat în anul 2007 cu mai multe mixtape-uri. Încă de mică a iubit actoria şi muzica, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. În anul 2010 lansează primul său album numit Pink Friday, care a numit-o noua regină a muzicii hip-hop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×