Cele mai toxice cupluri! Zodiile care nu se vor înţelege niciodată!

Filon Stan   
în Hotnews
13/10/2017, 00:03
Cele mai toxice cupluri! Zodiile care nu se vor înţelege niciodată!

Îţi arătăm care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio şansă de a fi vreodată împreună. Nici nu se pune problema de vreo urmă de compatibilitate între cele respectivele zodii! Aşadar, dacă auzi că este născut/ă sub semnul zodiilor respective, întoarce-te şi mergi mai departe, deoarece nu este nimic pentru tine acolo.

Rac şi Leu

Cu personalităţi diferite, aceşti nativi nu vor reuşi să ajungă la un consens vreodată.
Asta pentru că nativii Leu sunt persoane încăpăţânate, expansive, dornice de a conduce şi de a fi în centrul atenţiei, în timp ce nativii Rac sunt mult prea sensibili şi emotivi. O relaţie de lungă durată s-ar putea să îşi pună amprenta în mod negativ asupra lor, iar neînţelegerile să îi marcheze definitiv. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nepotrivire zodiacala. Capricorn şi Vărsător

Ambele zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor şi capacitatea de a evolua. Totuşi, un nativ Capricorn, raţional şi cu picioarele pe pământ, nu va fi niciodată de acord cu flexibilitatea Vărsătorului şi cu dorinţa lui de libertate supremă.

În timp ce unul e prea statornic, cu principii de viaţă bine înfipte în pământ, celălalt este cu capul în nori, dornic să experimenteze noutăţile şi să schimbe gusturile. De aceea, o relaţie între cei doi va aduce doar necazuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×