Neluţu Trandafir, cîntăreţul în scaun cu rotile, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/01/2016, 20:19
Neluţu Trandafir, cîntăreţul în scaun cu rotile, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie

Un cântăreţ de muzică populară a fost implicat într-un accident în judeţul Gorj, din cauza vremii. Artistul, care se află în scaun cu rotile, a fost lovit în plin de un alt şofer, care a derapat din cauza zăpezii. Cinci oameni, printre care şi cântăreţul Neluţu Trandafir, au fost rănitţi şi au ajuns cu ambulanţele la spital.

Evenimentul rutier a avut loc duminică după-amiază, pe raza comunei Runcu, din judeţul Gorj. Implicat în accident este şi cântăreţul aflat în scaunul cu rotile, Neluţu Trandafir, care se afla la volanul autoturismului proprietate personală, în care se mai aflau doi prieteni.

Primele verificări arată că maşina condusă de Neluţu Trandafir s-a ciocnit frontal cu un autoturism Hyundai, în care se aflau trei persoane. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Accidentul s-a produs într-o curbă, iar din cauza zăpezii de pe jos autoturismul Hyundai a derapat, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de maşina lui Neluţu Trandafir.

Neluţu Trandafir are 50 de ani, iar jumătate din viaţă şi-a petrecut-o în scaunul cu rotile. El a suferit un accident în decembrie 1989, când a preferat să intre cu maşina în stâlp, pentru a evita o fetiţă care i-a apărut brusc în faţă, pe carosabil. Din cauza rănilor suferite atunci, el a rămas infirm.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×