Nelu Bălășoiu a ajuns la azil! Cine are grijă de marele artist!

în Stiri mondene
26/04/2018, 10:26
Nelu Bălășoiu a ajuns la azil! Cine are grijă de marele artist! GALERIE FOTO
Nelu Balasoiu a vandut mii de albume la viata lui

I-a încântat pe români cu melodiile lui, petrecerile nu erau petreceri fără el, dar acum spectacolul aproape că s-a terminat. Nelu Bălășoiu a ajuns la azil. În plus, medicii i-au descoperit mai multe afecțiuni.

Cântărețul se află de câteva săptămâni la un azil din județul Suceava. În urma unor analize medicale amănunțite, medicii l-au diagnosticat și cu un virus. Artistul suferă și de diabet, ciroză, hepatită, și are o parte din laba picioarului amputată. De parcă nu era suficient, fostul cântăreț a mai fost diagnosticat și cu demență. Îi este foarte greu să se deplaseze, dar personalul azilului este unul profesionist și are grijă de el.

Nelu Bălășoiu, norocos că a ajuns la azilul unde este bine îngrijit

Singura care îi mai trece pragul…azilului este cântăreața de muzică populară Silvana Rîciu, care se mai îngrijește de soarta sa. Ea ține legătura cu vecinii artistului, dar și cu patronii azilului din Suceava. „Ma bucur că Nelu Balasoiu e mai bine și fizic și psihic. S-a adaptat în sfârșit la azilul de la Ilisesti, grație doamnelor ce lucrează acolo care s-au cam chinuit ceva cu el și mai ales mulțumită doamnei Viorică Munteanu ce a făcut posibilă șederea lui acolo. Am și vorbit puțin cu el la telefon. Era vesel că un copil, glumeț, își amintea foarte bine cine sunt, deși memoria lui e afectată în mare măsură, mi-a spus că mănâncă bine și părea liniștit”, a povestit artista.

Cei care vor să îl ajute pe Nelu Bălășoiu o pot face donând în contul:

RO56BRDE230SV 39665232300

Titular cont: Ion Bălășoiu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×