Neculaie ŞOCHEAZĂ! „Mi-am vîndut maşina ca să plătesc!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/02/2015, 08:48
Neculaie ŞOCHEAZĂ! „Mi-am vîndut maşina ca să plătesc!”
Ioan Niculae,Gigi Becali.

Ioan Neculaie (58 de ani), numele în jurul căruia se învârt cele mai multe din incendiarele discuţii din dosarul “Prostituatelor de lux”, a rupt tăcerea legat de implicarea sa în filiera sexului.

În stilu-i cât se poate de tranşant, după cum îl dezgolesc şi stenogramele dialogurilor cu tinerele acuzate de prostituţie şi proxenetism, printre care se numără Daniela Crudu şi Diana Gureşoaie (foto dreapta), milionarul braşovean neagă că ar fi cheltuit aproape jumătate de milion de euro pentru a-şi satisface capriciile sexuale cu prostituate de lux.

«Am vândut o maşină pentru salarii»

Omul de afaceri subliniază că tot scandalul îl lasă rece. Probabil cam tot atât de rece pe cât de fierbinţi sunt interceptările din dosar.

“Mă doare- n p..ă! Nu am cheltuit 500.000 de euro pe curve, eu mi-am vândut una din cele 20 de maşini ca să plătesc salariile”, a spus Ioan Neculaie, fără să precizeze câţi bani a dat, de fapt, pe distracţiile erotice. În plus, surse din fotbal spun că salariile jucătorilor de la FC Braşov nu sunt la zi. Interceptările fac portretul unui bărbat obsedat de sex, mare amator de posterioare bombate şi dispus să investească în dotările femeilor care îi trec prin pat.

FC Braşov, scos la vânzare

Ioan Neculaie susţine că vrea să vândă FC Braşov, iar un grup de investitori italieni s-a arătat dispus să-l cumpere. “Nu sunt serioşi italienii! Aş vinde dacă ar veni un investitor serios. Italienii nu sunt de încredere. Angelo Massone a încercat şi la noi, dar l-am citit imediat”, a explicat Neculaie.

“Probabil, se gândesc că FC Braşov n-are probleme cu insolvenţa sau cu falimentul şi poate juca în cupele europene. Mai am de eşalonat 1,2 milioane de lei în cinci ani, impozite pe salarii, şi gata”, a concluzionat omul de afaceri.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×