GALERIE FOTO şi VIDEO Natalia revine în sala de antrenament! Arată ca un supererou, gata să salveze lumea!

Filon Stan   
în Galerie foto
07/11/2017, 12:51
GALERIE FOTO şi VIDEO Natalia revine în sala de antrenament! Arată ca un supererou, gata să salveze lumea! GALERIE FOTO

Una dintre cele mai puternice femei din lume revine în sala de antrenament! Rusoaică Natalia Kuznetsova s-a retras din lumea sportivă în urmă cu 18 luni, dar nu a putut sta prea mult departe de întrecerile sportive.  Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Culturista arată chiar mai bine decât înainte să se retragă din activitate, iar acum sportiva spune că se va dedica şi antrenoriatului. Îi va ajuta şi pe ceilalţi sportivi să atingă performanţele sale din sala de antrenament. Face culturism de la vârsta de 14 ani, când avea doar 40 de kg. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Natalia Kuznetsova are 200 de mii de urmăritori pe Instagram

„Oamenii cu siguranţă mă recunosc pe stradă. Trupul meu atletic poate fi văzut cu uşurinţă sub haine, mulţi oameni mă recunosc şi cer să facă o poză cu mine”, a declarat sportiva în vârstă de 26 de ani.

Tânăra culturistă este campioană mondială şi are aproape 200 de mii de urmăritori pe reţelele de socializare, dar muşchii săi atrag şi mesaje urâte din partea unor internauţi care aleg să o critice din siguranţa oferită de căminul lor, însă spune că a învăţat să le ignore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×