Nadine, fericită în autoizolare: „Am reușit să îmi fac patul în fiecare zi”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 20:56
Nadine, fericită în autoizolare: „Am reușit să îmi fac patul în fiecare zi”
Nadine se simte ca peștele în apă, în autoizolare sursă foto: facebook

Există și oameni fericiți în autoizolare. Nadine este unul dintre ei. Vedeta se simte ca pește în apă de când este acasă, pentru că are tot felul de activități antrenante: „Am reușit să îmi fac patul în fiecare zi”.

În autoizolare, Nadine și-a făcut patul în fiecare zi

Tehnologia este un aliat de bază pentru Nadine, mai ales în această perioadă de autoizolare, în care a întreprins diverse activități. Face sport online, participă la diferite cursuri, dar cel mai important este că a reușit să își facă patul în fiecare zi, de când se află în carantină.

Deşi este o perioadă cu multe restricţii, am făcut efortul de a vedea jumătatea plină a paharului.

Lucrul de care sunt mândră cel mai mult este că am reuşit să îmi fac patul în fiecare zi. Suntem în izolare din martie, iar eu în fiecare zi mi-am făcut patul. Pentru mine, este un semn de sănătate mentală şi echilibru, a declarat Nadine pentru Click.

Va sădi plante în solar

De două luni de când se află în autoizolare, Nadine s-a apucat și de grădinărit. A plantat şi şi-a îngrijit florile din grădină, dar şi leuşteanul, ridichile și ceapa verde.

În zilele următoare, Nadine va sădi plante în primul solar din viaţa ei, pentru a avea pe masă legume proaspete din propria grădină. Cu atâtea activități, nu este de mirare că se simte atât de bine acasă și nu a simțit deloc nevoia să iasă în aer liber.

A început al doilea sezon al propriei emisiuni

Nadine a început al doilea sezon al emisiunii Contează pe Click, iar în prima ediție i-a avut invitați pe Cătălin Măruţă, Pavel Bartoş, Dana Săvuică și Ozana Barabancea.

În fiecare zi de luni, vedeta lansează o temă inspiraţională, care porneşte de la întrebarea „Cum să…”. Astfel, cel de al doilea sezon începe cu un subiect ofertant pentru invitaţii primei săptămâni: „Cum să ne facem rost de fericire?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×