SURPRINZĂTOR! O vedetă PLAYBOY din România, fotografiată în braţele lui Rafael NADAL!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/03/2014, 12:45
SURPRINZĂTOR! O vedetă PLAYBOY din România, fotografiată în braţele lui Rafael NADAL! GALERIE FOTO

Anamaria Ferentz nu se plictiseste deloc in America! Cand nu are concerte, adora sa calatoreasca si sa descopere locuri noi din tara care a „adoptat-o” de ceva timp incoace. Atunci cand nu calatoreste, Ferentz se declara pasionata de tenis si snowboarding.

Tenisul i-a intrat la suflet inca din copilarie, indragostita fiind de Andre Agassi si Pete Sampras. Acum a pus insa ochii pe…Rafael Nadal! Dar i-a cunoscut recent si pe Simona Halep, Victor Hanescu si Horia Tecau, carora le doreste sa se bucure de performante majore pe terenul de tenis.

nadal_10_370dc5580b

Nu i-e frica de senzatii tari

„Alte pasiuni, in afara de calatorii, sunt tenisul si snowboardingul. Deoarece in familia noastra nu a avut nimeni legatura cu sportul, nici macar cu fotbalul, nu am fost incurajata in niciun fel sa practic vreunul… Asa ca am inceput destul de tarziu sa practic prima data snowboarding, in 2003, iar tenis, in 2005. Pe partii am ajuns destul de rar dar cu toate acestea ma descurc si nu imi este frica sa ma aventurez pe cele mai periculoase. Am o placere extrema sa fiu in natura, sa alunec pe munti”, marturiseste artista.

Din 2005 ia lectii de tenis

„De tenis am fost pasionata de mic copil, fiind indragostita de Andre Agassi si Pete Sampras si urmarindu-le evolutiile la tv…Abia in 2005 am avut pornirea de a lua lectii de tenis si de a „juca” saptamanal, pentru o perioada, cu un antrenor. Nu s-a intamplat foarte des din cauza programului incarcat dar, aici, in SUA, incerc sa practic mai des acest sport pe care il iubesc. Mi se pare cel mai frumos sport din lume. Cel mai elegant, competitiv si drastic!!! Ma plec in fata celor care fac performanta in acest sport, este unul din cele mai grele, epuizante si necesita o disciplina de fier. Anul acesta i-am cunoscut si pe idolul copilariei mele, Pete Sampras, dar si pe actualul: Rafael Nadal.  Sunt fericita ca am avut norocul si onoarea sa-i cunosc pe cei mai buni jucatori ai lumii la ora actuala printre care si romanii nostri de care sunt tare mandra: Simona Halep, Victor Hanescu si Horia Tecau, carora le doresc performante majore, ca sunt foarte muncitori si talentati”, a adăugat Anamaria Ferentz.

SURSA: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×