Uitaţi-vă bine la ea! N-o să ghiciţi niciodată ce job are această femeie!

Raluca Ogaru  
înReality show
05/03/2018, 20:42
Uitaţi-vă bine la ea! N-o să ghiciţi niciodată ce job are această femeie!GALERIE FOTO

Româncele sunt frumoase şi nu mai este niciun dubiu la asta, dar nu este singurul lucru cu care te poate surprinde o femeie din România! De exemplu, cei de la ”Oameni ai Bucureştiului” au fotografiat pe stradă o tânără, care i-a uimit când le-a spus ceva inedit despre ea.

Surpriză! Mărturisirea a fost legată de job-ul ei! „Oamenii nu ştiu că există acest job. Sunt trainer lingvist.”, a spus femeia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pentru cei care încă sunt în dubii, nu căutaţi în dicţionar! Vă spunem noi, tot de pe reţelele de socializare adunate: un trainer lingvist este o persoană care se ocupă cu formarea ligvistică pentru angajaţi, cu specializare pe limbaj dintr-un anumit domeniu – terminologie, exprimare fluentă, discurs comercial etc. În esenţă, te învaţă tot ce trebuie să ştii într-o limbă străină în domeniul în care activezi.

Deci… Dacă sunteţi interesaţi, poate vă mai întâlniţi cu ea pe o stradă din Capitală şi o puteţi întreba mai multe despre meseria ei! 🙂

Foto credit: Oameni ai Bucureştiului

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×