Muzica de pe YouTube va putea fi ascultată offline cu aplicaţia oficială

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/05/2015, 13:56
Muzica de pe YouTube va putea fi ascultată offline cu aplicaţia oficială

În curând, printr-un update adus aplicaţiei de mobile, cei de la YouTube s-ar putea să vă permită să ascultaţi muzică chiar şi atunci când sunteţi offline. YouTube, prin natura sa, este un serviciu online. E normal să aveţi nevoie de o conexiune la internet pentru a viziona cel mai nou clip al Rihannei sau un scurt metraj cu pisici care cântă la pian. Pentru că mulţi dintre noi vrem totuşi să ascultăm un pic de muzică şi când nu suntem conectaţi la internet, oficialii YouTube s-ar putea să ne îndeplinească dorinţa.

Odată cu cea mai nouă versiune a aplicaţiei oficiale YouTube pentru mobil, butonul Cast, prin care puteţi trimite clipuri pe Smart TV-uri, Chromecast sau Apple TV a devenit permanent. De asemenea, undeva în fundal, au ajuns să fie ascunse referinţe la o funcţie pe care foarte mulţi posesorii de smartphone-uri şi-o doresc. Editorii AndroidPolice au demontat codul din spatele aplicaţiei YouTube pentru a descoperi câteva linii de cod referitoare la redarea offline de conţinut audio.

Momentan, aplicaţia YouTube nu vă permite să salvaţi clipuri de pe YouTube şi, cu siguranţă, nu oferă posibilitatea salvării doar a coloanei sonore. Ca urmare, descoperirea celor de la Android Police s-ar putea să fie implementată într-o versiune viitoare de YouTube. Dacă devine realitate, aceasta ar putea descuraja şi mai mult achiziţiile de muzică sau înscrierea la servicii de streaming plătite.

În orice caz, partea bună este că s-ar putea să nu treacă decât câteva săptămâni până vom putea asculta muzică de pe YouTube offline, cu ecranul închis fără să folosim o aplicaţie terţă.

Sursă: www.playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×