Muzică bună cu acces gratuit, în centrul Capitalei, timp de zece zile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/06/2015, 14:32
Muzică bună cu acces gratuit, în centrul Capitalei, timp de zece zile

Din 19 iunie, pe o scenă amplasată în Piaţa George Enescu, Bucharest Music Film Festival aduce zece zile de piese clasice în interpretări contemporane inedite.

Între 19 şi 28 iunie, în piaţa din faţa Ateneului, bucureştenii vor putea asculta muzică live şi vor putea urmări proiecţii ale unor concerte importante din întreaga lume. Bucharest Music Film Festival aduce nume importante ale muzicii clasice, acompaniate de artişti cunoscuţi din sfera R&B, Pop sau Swing. “Pentru prima dată în istoria festivalului, copiii se vor putea bucura în dimineţile de weekend de ateliere muzicale special create pentru ei, susţinute de artişti cunoscuţi.

Tot în weekend, pasionaţii de dans îşi vor putea petrece serile pe ring, avându-i alături .Pe graţioşii dansatori profesionişti ai Academiei de Dans Mihai Petre.

La început de săptămână, pe 22 şi 23 iunie, proiecţiile cinematografice vor aduce în Piaţa George Enescu producţii impresionante, concerte de pe marile scene ale lumii, filmele proiectate având scop educativ. În plus, pe toată durata festivalului se va desfăşura o tombolă dedicată tuturor participanţilor de peste 18 ani, iar în ultima seara a evenimentului se vor extrage numele norocoşilor care se vor bucura de premiile oferite de sponsorii festivalului: Eurotravel şi MIO.”, arată un comunicat al organizatorilor.

sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×