Mutu şi Sandra, întîlnire la ceas de seară! Ce au făcut cei doi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2015, 11:36
Mutu şi Sandra, întîlnire la ceas de seară! Ce au făcut cei doi GALERIE FOTO

Adrian Mutu pare, dacă mai era nevoie de vreo confirmare, din ce în ce mai amorezat de tânărăa timişoreancă care a impresionat lumea modei cu frumuseţea ei. Cel puţin aceasta este concluzia care se poate trage în urma afişării din ce în ce mai dese a celor doi îndrăgostiţi.

Nicio seară fără Sandra! Aceasta pare să fie deviza lui Adrian Mutu. Mai exact, fotbalistul a fost surprins, din nou, de paparazzii Spynews.ro în compania frumoasei timişorence. Cei doi au mers împreună la un restaurant de fiţe din Bucureşti, loc în care au petrecut câteva ore alături de amcii de-ai lor şi delectându-se cu câteva delicatese culinare.

Apoi, Adi Mutu şi Sandra au plecat spre casă, cei doi părând din ce în ce mai apropiaţi unul de celălalt, relaţia lor fiind, evident, una din ce în ce mai serioasă. Mai atent ca întotdeauna, ţinând-o de mână tot drumul până la maşină, Adi Mutu i-a deschis portiera mai tinerei sale iubite, a avut grijă ca aceasta să se aşeze comod, a închis-o după ea, iar abia apoi a intrat şi el în maşină, aşteptând ca amicul care îi însoţea să îi conducă spre casă.

Misterul iubitei celebrului Adrian Mutu a fost spulberat, în exclusivitate, de Spynews.ro. Chiar dacă ”Briliantul” a fost cuplat de presa mondenă cu Bianca Drăguşanu, Spynews.ro a prezentat imaginile care au demonstrat că fotbalistul se iubeşte cu o frumoasă brunetă din Timişoara, Sandra, şi că cei doi îşi asumă, şi la nivel declarativ, oficial, relaţia pe care o au de câteva săptămâni.

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×