Mutu şi Cristea îşi îmbracă fetele în echipamente sportive

Silvia Fechete   
în Reality show
27/08/2013, 08:47
Mutu şi Cristea îşi îmbracă fetele în echipamente sportive GALERIE FOTO
Cristea şi fetiţa

Sînt fete, însă călca pe urmele taţilor fotbalişti. Chiar dacă marea majoritate a fotbaliştilor îşi doresc băieţi care să le calce pe urme, Adrian Mutu şi Adi Cristea se mîndresc cu fete care le echipează cu mîndrie echipamentele sportive. Fetiţele nu bat însă mingea în faţă casei.

Cînd a aflat că fiului său Mario nu îi place prea mult sportul rege, Adrian Mutu nu a fost deloc dezamăgit, ba, mai mult, a declarat că îl susţine pe fiul sau în toate deciziile pe care le ia. Însă în momentul în care fiică mijlocie, Adriana, a îmbrăcat echipamentul sportiv, a radiat de fericire.

De curînd, Adriana a umblat în garderobă fotbalistului şi s-a îmbrăcat asemenea lui. Deşi toate îi erau puţin cam mari, acest lucru nu contat nici pentru fetiţă, nici pentru Mutu, care a imortalizat imediat momentul. Cu toate că Adriana nu pare a fi o fetiţă care va bate în curînd mingea în faţă casei, hainele sport o prindeau destul de bine.

Asemenea este şi fiică lui Adrian Cristea. În momentul în care fotbalistul a semnat cu echipă U Cluj, micuţă a îmbrăcat un trening în culorile clubului.

Rania a vrut astfel să-i arate tatălui sau că este alături de el şi că, în ciudă faptului că Adi nu are un moştenitor băiat, ea se poate descurcă excelent în echipament de fotbalist.

 

Sursa  Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×