Adrian Mutu se pregăteşte din nou de nuntă. Naşul Prandelli, schimbat „la pauză”

George Heisu   
în Dinamo
25/09/2017, 11:50
Adrian Mutu se pregăteşte din nou de nuntă. Naşul Prandelli, schimbat „la pauză”

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, se pregăteşte din nou de nuntă, numai că au apărut schimbări de ultimă oră. În primul rând, a fost schimbată data, căsătoria religioasă cu Sandra Baghici şi botezul băieţelului lor, Tiago Adrian, urmând să aibă loc pe 15 octombrie şi nu pe 6, cum era programat iniţial. Apoi, nici naşul nu mai e acelaşi, Cesare Prandelli anunţând că nu poate fi prezent şi fiind schimbat „la pauză”, cu noul antrenor al naţionalei, Cosmin Contra.

De altfel, fostul tehnician al „câinilor”, împreună cu Eduard Stăncioiu, vor fi şi părinţii spirituali ai micuţului Tiago. De la eveniment nu va lipsi însă un fost coechipier al „Briliantului” de la Parma şi Fiorentina, Sebastian Frey, iar atmosfera va fi întreţinută de cei mai în vogă artişti români, în frunte cu Delia, după cum anunţă CANCAN.RO Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mutu va „colabora” din nou cu Cosmin Contra

“În primul rând, nunta şi botezul se vor desfăşura pe 15 octombrie. Le-am decalat puţin pentru că aşa este mai bine. Voi avea peste 300 de persoane invitate. Prietenii, familia, oameni din fotbal cu care am relaţii apropiate… Naşul de cununie nu va mai fi Cesare Prandelli, el are meci atunci cu Al-Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Cosmin Contra şi soţia sa, Alina, vor fi naşii de cununie”, a spus Adrian Mutu.

După data de 1 octombrie, mirii vor şti exact cine va participa la nuntă, atât ca invitaţi, cât şi ca artişti. Petrecerea va avea loc la un centru de lux din Capitală. Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit, civil, pe 14 februarie 2017, chiar de “Ziua Îndrăgostiţilor”, dând dovadă că relaţia lor e bazată în principal pe romantism.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×