Mutu în ipostaze INCENDIARE cu o brunetă FIERBINTE!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/05/2014, 15:43
Mutu în ipostaze INCENDIARE cu o brunetă FIERBINTE!
Adrian Mutu.

Regizorul italian Massimo Caroletti a reusit sa-l convinga pe „Briliant” sa joace un rol principal in ultimul videolip al lui Snoop Dogg, iar pitesteanul a trecut la treaba!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fotbalistul Petrolului a avut programata astazi a doua sedinta de filmari, intr-un club din Capitala. Fata de prima data, Mutu a intrat foarte bine in rol, unul destul de ingrat, cel putin in „dublele” trase astazi.

Conform scenariului, Adi sta la masa alaturi de iubita lui si se uita la dansatoarele de pe scena, punand ochii pe una din ele. Chiar daca partenera lui, rol jucat de Cosmina Mierlescu, unul dintre cele mai frumoase modele din Romania, ii atrage atentia asupra acestui lucru, Mutu ramane pe pozitii, isi respinge iubita cu mana si continua sa flirteze cu „bunaciunea” de pe scena, nimeni alta decat cunoscuta dansatoare Larisa.

Fotbalistul a intrat foarte rapid in pielea personajului si a surprins echipa de filmare cu naturaletea de care a dat dovada in timpul filmarilor

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×