Mutu i-a făcut cunoştinţă Sandrei cu fosta lui soţie şi cele două fetiţe ale lor

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/02/2018, 12:20
Mutu i-a făcut cunoştinţă Sandrei cu fosta lui soţie şi cele două fetiţe ale lor GALERIE FOTO

Adrian Mutu i-a făcut cunoştinţă actualei sale soţii cu fosta lui soţie, dominicana Consuelo Matos. Fostul fotbalist i le-a prezentat şi pe Adriana şi pe Maya, fetiţele sale pe care le are cu Consuelo. 

Adrian Mutu s-a căsătorit anul trecut cu Sandra, care i-a şi dăruit un băieţel, Tiago. Înainte de căsătoria cu Sandra, Adrian Mutu a fost însurat cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, împreună cu care are două fete, Adriana şi Maya. Din prima sa căsnicie, cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat, Mario.

Mutu i-a făcut cunoştinţă Sandrei cu fosta lui soţie

Sandra Mutu a acordat un interviu pentru OK Magazine, în care a dezvăluit care este relaţia ei cu cea de-a doua nevastă a fostului fotbalist şi cu fiicele acestora. „Desigur că am cunoscut-o, cred că aşa e normal din moment ce Adi m-a introdus în viaţa fetelor lui. Avem o relaţie normală, ne respectăm şi asta e cel mai important”, a spus Sandra despre Consuelo

În ceea ce priveşte întâlnirea cu fetiţele lui Mutu cu Consuelo, Sandra a explicat: „Ele sunt foarte drăguţe şi ne înţelegem foarte bine, sunt nişte fete bine crescute, îmi sunt tare dragi amândouă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×