ULTIMA ORĂ. DOLIU MARE în lumea cinematografiei! A murit O LEGENDĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/07/2015, 17:01
ULTIMA ORĂ. DOLIU MARE în lumea cinematografiei! A murit O LEGENDĂ GALERIE FOTO

Doliu urias in lumea cinematografiei! Tragedia uriasa s-a produ in urma cu cateva minute si a facut inconjurul lumii, starnind regrete uriase fata de pierderea unui titan al cinematografiei!

Astfel, vineri dupa amiaza, marele actor Omar Sharif, actorul cunoscut pentru rolurile din marile filme Lawrence of Arabia (1962) sau Doctor Zhivago (1965) a murit la vîrsta de 85 de ani, anunţă alarabiya.net.

GALERIA FOTO FOTO! SMILEY E DISTRUS!!! FEMEIA PE CARE O ADORA IUBESTE ALT BARBAT!!! VEZI IMAGINI!!!

Actorul Omar Sharif suferea de maladia Alzheimer, veste anunţată de fiul său Tarek El-Sharif într-un interviu acordat ziarului spaniol El Mundo, în urmă cu câteva luni.

„Tatăl meu suferă de Alzheimer. Este dificil de determinat stadiul bolii. Uneori merge bine iar alteori este complet dezorientat. În mod evident, boala se va agrava”, a dezvăluit Tarek El-Sharif, singurul fiu al lui Omar Sharif. Această boală îl ţine departe de studiourile de film pe legendarul actor în vârsta de 83 de ani, a precizat fiul său la momentul respectiv.

IMAGINI BOMBA DE ULTIMA ORA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! VIDEO + FOTO!!! 

Născut în 1932, la Alexandria în Egipt, din părinţi de origine libaneză şi siriană, Omar Sharif a fost licenţiat în matematică şi fizică al Universităţii din Cairo şi a lucrat apoi timp de cinci ani în afacerile de comerţ cu lemn preţios ale tatălui său, după care a studiat actoria la Academia Regală de Artă Dramatică (Royal Academy of Dramatic Art) din Londra.

Devenit actor, el se remarcă în Egipt ca stea cinematografică, fiind vedetă în 26 de filme.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

El a cunoscut apoi, în 1962, un succes deosebit în filmul „Lawrence al Arabiei”, al lui Lean David, în care a interpretat rolul prinţului deşertului Ali Ibn Kharis, alături de Peter O’Toole, care a jucat rolul eroului T.E.Lawrence, un tânăr locotenent din armata britanică din timpul Primului Război Mondial care ajunge să intre în slujba Prinţului Feisal, liderul unei armate arabe. Omar Sharif a primit Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar în 1963 şi o nominalizare la Oscar în acelaşi an.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a sa datează din anul 2013 în filmul Lailei Marrakchi „Rock the Casbah”, în care interpretează rolul celui mai bătrân membru al unei familii bogate din Tanger aflat pe patul de moarte, mai scrie AFP.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×