A MURIT după ce a fost VICTIMA unui atac MAFIOT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/05/2014, 08:59
A MURIT după ce a fost VICTIMA unui atac MAFIOT!

Helene Pastor, surpanumită viceprinţesa de Monaco, cu o avere estimată la 30 de miliarde de euro, a murit miercuri, la spital, după ce a fost ţinta unui atac în stil mafiot în data de 6 mai.

Helene Pastor, una dintre cele mai bogate femeie din Monaco, prietenă şi vecină cu Mihaela Rădulescu, a murit miercuri, la spital, unde a ajuns în urmă cu trei săptămâni în urma unui atac în stil mafiot. Femeia în vârstă de 77 de ani a fost împuşcată la 6 mai, în Nisa, unde se se afla în vizită la fiul ei. A fost rănită grav, şi s-a stins miercuri pe patul de spital din cauza plăgilor. Victimă a atentatului a fost şi şoferul bătrânei, Mohamed Darwik, care a decedat pe 10 mai, tot la clinica unde fusese adus împuşcat.

Anchetatorii suspectează că în asasinarea bogataşei ar fi implicate sindicate ale crimei din Italia, ‘Ndrangheta şi Camorra, interesate de proprietăţile familiei Pastor. Cele două grupări aveau proiecte imobiliare pe Riviera Franceză, care intrau în conflict cu afacerile familiei Pastor. Oamenii legii cred că mafia italiană încearcă să pătrundă în sectorul imobiliar de pe Riviera Franceză, unde familia Helenei deţine proprietăţi de miliarde.

Foto: Hepta / EPA

Sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×