A murit compozitorul ilustraţiei muzicale din Titanic

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/06/2015, 09:39
A murit compozitorul ilustraţiei muzicale din Titanic

Compozitorul de muzică de film James Horner, bine cunoscut pentru ilustraţia muzicală a filmelor „Titanic”, „Field of Dreams” şi „Braveheart”, a murit luni într-un accident de avion, potrivit relatarilor media citate de agenţia DPA.

Horner, în vârstă de 61 de ani, de două ori câştigător al premiului Oscar, pilota un mic avion atunci când s-a prăbuşit în apropiere de Santa Barbara, California, potrivit ‘Hollywood Reporter’.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Compozitorul a câştigat ambele premii Oscar în 1998 pentru realizările sale din filmul „Titanic”. El a câştigat premii Oscar la categoriile ‘Best Original Dramatic Score’ şi ‘Best Original Song’ pentru „My Heart Will Go On”, care a fost interpretat de Celine Dion.

Coloana sonoră a filmului „Titanic” a fost vândută în 27 de milioane de exemplare în întreaga lume, menţionează ‘Hollywood Reporter’.

„Meseria mea … este de a asigura că la fiecare pas al filmului este ceva pe care publicul îl poate simţi cu inima”, a declarat Horner într-un interviu din 2009 pentru cotidianul ‘Los Angeles Times’, mai menţionează DPA, potrivit  agerpres.ro.

Sursa: Realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×