A murit cea mai mare vindecătoare din toate timpurile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/06/2015, 09:18
A murit cea mai mare vindecătoare din toate timpurile GALERIE FOTO

Legendara vindecătoare din Caucaz, lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică, devenită o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din viaţă la Moscova, la vârsta de 65 de ani. Potrivit propriilor declaraţii, Djuna a murit, de fapt, în 2002, odată cu unicul şi adoratul său fiu, Vahtang, decedat în urma unui accident rutier.

Decizie radicală luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

Pe numele ei adevărat Evghenia Davitaşvili, Djuna, s-a născut în regiunea Krasnodar (sud-estul Rusiei) şi a fost „o versiune masculină a lui Rasputin în anii 1980”, a declarat, pentru AFP, producătorul muzical Igor Matvienko, care a fost căsătorit cu ea timp de o lună la sfârşitul anilor 1980, scrie evz.ro. Îi plăcea să sublinieze că are origini orientale şi îi plăcea să fie numită „prinţesa asiriană”, a afirmat el.

DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!! 

Citeşte şi Celebra VINDECĂTOARE Djuna din Caucaz: LEACURILE sale miraculoase au făcut ocolul LUMII

Cercetătorii n-au înţeles nici până azi cum putea să vindece boli grave de la distanţă, prin aşa-zisa tehnică a masajului fără contact. După destrămarea URSS-ului, nu s-a mai auzit de Djuna. Dar sfaturile ei naturiste au fost publicate, spre bucuria celor care cred în virtuţile tămăduitoare ale celebrei rusoaice.

Anunţ BOMBĂ pentru fumători! Ce se întîmplă cu ţigările!

Printre figurile celebre care au apelat la serviciile ei de astrolog s-au numărat Leonid Brejnev, fost secretar general al Partidului Comunist din URSS (PCUS), care a încetat din viaţă în 1982, şi Eduard Şevardnadze, ministru de externe sovietic în perioada lui Mihail Gorbaciov, până în 1991, devenit ulterior preşedinte al Georgiei.

MIRACULOS! Arsenie Boca I-A VINDECAT! Anunţ CUTREMURĂTOR! 

„Nu a dezvăluit niciodată conţinutul consultaţiilor” oferite de ea, a menţionat Igor Matvienko, care îşi aminteşte că, în acea perioadă, Djuna era cu regularitate dusă de o limuzină la Krelmin şi că apartamentul în care locuiau, în apropiere de strada Arbat, era un loc la modă, în care ‘se înghesuiau liderii de la Kremlin şi diferiţi artişti”.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×