Mugurel Sfetcu reacţionează după moartea lui Cornel Galeş: „Este un moment trist”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 09:38
Mugurel Sfetcu reacţionează după moartea lui Cornel Galeş: „Este un moment trist”
Mugure Sfetcu, prima reacţie după moartea lui Cornel Galeş

Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a reacţionat după moartea lui Cornel Galeş. Deşi s-a aflat în conflict cu acesta şi s-au luptat prin tribunale pentru averea Ilenei Ciuculete, copilul regretatei artiste spune că este un moment tragic şi că îi pare rău că s-a întâmplat aşa ceva.

Mugurel Sfetcu, după moartea lui Cornel Galeş: E un moment trist, Dumnezeu să-l odihnească

„Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva.

Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul.

Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație.

Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeş, în război cu copiii Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș și cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară, Marian Cristinel și Mugurel Sfetcu, au intrat într-un scandal de proporții legat de averea artistei, după moartea acesteia.

Conflictul dintre ei a ajuns în sălile de judecată, iar anul trecut, magistraţii au decis ca averea Ilenei Ciuculete să fie împărțită între cei doi băieți ai femeii și fostul său soț.

Astfel, Cornel Galeș s-a văzut obligat de către judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă parte din vila pe care a vândut-o cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturie de autor.

Lui i-au mai rămas 23.000 de euro din vânzarea casei și 4.000 de lei din drepturile de autor.

Văduvul artistei nu a fost de acord cu decizia, aşa că a făcut apel.

Primul termen în proces a avut loc pe 26 septembrie, iar magistrații au stabilit un nou termen pe 13 decembrie. Astfel, Galeş a murit înainte ca acest proces să fie finalizat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×