Mr. Pink a ales-o pe prietena cea mai bună a Monicăi Gabor pentru a-l reprezenta în afacerile din România

înStiri mondene
30/04/2018, 11:04
Mr. Pink a ales-o pe prietena cea mai bună a Monicăi Gabor pentru a-l reprezenta în afacerile din RomâniaGALERIE FOTO
Mr. Pink a ales-o pe prietena Monicăi pentru a-l reprezenta în afacerile din România

Mr. Pink a ales-o pe cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor pentru a-l reprezenta în afacerile din România. Dacă până acum fosta soție a lui irinel Columbeanu făcea lobby la noi în țară pentru marca de băutură a iubitului ei, iată că lucrurile s-au schimbat.

Libertatea.ro scrie că acestă băutură a fost introdusă deja în cluburile din Suceava și Timișoara. Urmează acum să fie adusă și în București, iar de această parte de promovare se va ocupa Mădălina Apostol, prietena cea mai bună a Monicăi Gabor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Motivul pentru care Mr. Pink a ales-o pe prietena Monicăi

Se pare că iubitul afacerist al Moinicăi Gabor a ales-o pe prietena ei, tot la recomandarea acesteia. Dacă până acum Monica Gabor a promovat băutura iubitului său în România, acum aceasta a fost înlocuită cu Mădălina.

”Moni nu are timp să se ocupe. Ea nu poate sta atât de mult în România”, au dezvăluit persoane din anturajul vedetei pentru sursa citată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×