Motivul pentru care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au amânat botezul micuţei Victoria

Raluca Ogaru   
în Reality show
15/03/2018, 13:25
Motivul pentru care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au amânat botezul micuţei Victoria GALERIE FOTO

Vezi imagini cu micuta Victoria Bella Margot! E adorabilă!

Evenimentul a fost anunţat cu mare fast de către Tavi Clona, la mai multe emisiuni TV. Acesta este foarte fericit şi a vorbit despre tematica petrecerii, dar şi despre modul în care micuţa   Victoria Bella Margot va fi botezată de către preot.

“Am stabilit data pe 14 aprilie. Am început cu pregătirile şi trebuie să ne ocupăm, să facem invitaţii, e frumos. Suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente. Trupă avem, trupa mea. O să avem şi surprize, câţiva artişti, trebuie să dăm câteva telefoane. Sala este foarte mare, vom avea vreo 150 de invitaţi dacă nu mai bine. Vreau să se bucure toată familia şi toţi prietenii de noi. Gabriela s-a gândit şi la o temă. Culoarea va fi mov, aranjamentele pe masă, iar tema petrecerii va fi “Trăieşte-ţi visul”. Eu cred că atunci o să am emoţii, când o să mergem la biserică. Am început şi de azi puţin”,  a explicat Tavi Clonda in direct la un post TV.

Deşi spune că nu au amânat botezul, Tavi Clonda recunoaşte că are anumite frici legate de acest eveniment.

”Nu am amânat botezul, e chiar mai repede decât ne aşteptam. Da. Am stabilit data, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. O să vorbim cu preotul, cam aşa vrem şi noi. Sunt convins că o să fie foarte bine şi chiar dacă o să plângă o să o liniştim noi”, a mai explicat tatăl fetiţei Gabrielei Cristea.

În acelaşi timp, se pare că cei doi părinţi celebri nu s-au grăbit cu creştinarea fetiţei lor, deoarece s-au temut de vremea rece de afară, potrivit apropiaţilor cuplului. Odată ce au văzut că timpul se îmbunătăţeşte şi primele raze ale soarelui au apărut, au şi început pregătirile pentru marea petrecere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×