De ce s-a despărţit Andreea Mantea de tatăl copilului ei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/06/2015, 12:40
De ce s-a despărţit Andreea Mantea de tatăl copilului ei GALERIE FOTO

Andreea Mantea a vorbit despre tatăl copilului său şi relaţia pe care o are cu acesta după naşterea băieţelului lor.Proaspăta mămică s-a hotărât să facă lumină şi să dezvăluie secrete pe care le ştiu doar ei doi.

„Nu o să fie greu! Nici măcar o dată nu o să simtă lipsa tatălui. O să am grijă de asta foarte, foarte bine. Încă din luna a şasea el nu a mai fost interesat de acest copil şi drumurile nostre s-au despărţit, fiecare având priorităţile lui.Încă din luna a şasea s-a pus punct şi acolo a fost capătul. Acolo s-a încheiat. Stop! Am spus în mesaj despre lucruri grave care s-au întâmplat între noi doi. Neînţeleri pe care eu ca mamă, atunci viitoare mămică, iar acum ca mamă, nu aş putea să trec peste ele şi nu le-aş accepta sub nicio formă în casa mea, în familia mea, şi mai cu seamă, lângă copilul meu„, a spus hotărâtă Andreea Mantea, potrivit spynews.ro.

Săptămâna trecută, Andreea Mantea postase şi pe Facebook detalii despre relaţia pe care o mai are cu tatăl copilui ei:

„Dragi colegi şi foşti colegi din presa scrisă şi din televiziune,de dragul colaborării noastre de până acum şi din bun simţ faţă de mine şi de familia mea, vreau să vă rog să nu mai insistaţi cu subiectul- tatăl copilului meu. Am spus-o şi o mai spun o dată: încă din luna a 6-a de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui.

Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa. Faptul că am rămas însărcinată este o minune şi o să îi mulţumesc lui şi lui Dumnezeu toată viaţa! Ştiu că ar fi normal ca acest copil să aibă ambii părinţi alături, dar credeţi-mă că NU se poate acest lucru în cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot împărtăşi.

Da, nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să îl vadă. Pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Îmi doresc să îl cresc într-un mediu sănătos, liniştit şi frumos.
Vă mulţumesc din suflet pentru înţelegere!”.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×