Super actriţa României, DIVORŢ INCREDIBIL! Decizia Maiei Morgenstern

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2015, 10:00
Super actriţa României, DIVORŢ INCREDIBIL! Decizia Maiei Morgenstern

Povestea de dragoste dintre actriţa Maia Morgenstern (52 ani) şi soţul ei, medicul neurochirurg Dumitru Băltăţeanu, s-a încheiat încă din anul 2012. Cei doi au făcut şi fac în continuare eforturi disperate pentru a rămâne o familie. Deşi divorţul era iminent, fiica lor, Ana Isadora, în vârstă de 8 ani, i-a convins să rămână împreună.

Deşi în presă s-a scris că aceştia ar fi divorţat luna aceasta la un notar, cei doi soţi au convenit să nu se mai separe. Dimpotrivă, acum locuiesc împreună mimând o viaţa de familie aproape perfectă. Motivul? Chiar fiica lor, Ana Isadora, care şi-a implorat tatăl să rămână o familie, deoarece nu poate sta departe de el.

”Maia şi Doru urmau să mergă la notar să divorţeze. Doru s-a mutat o vreme din căminul conjugal, o vilă somptoasă, şi a locuit singur într-un apartament cu două camere din Militari. Apoi cei doi au mai dat o şansă relaţiei, au mai plecat în vacanţe, dar în ciuda eforturilor comune, relaţia se deteriora de la zi la zi. La începtul acestui an au convenit de comun acord să divorţeze. Însă fiica lor şi-a implorat tatăl să nu o lase singură. Doru şi Ana Isadora au o relaţie foarte apropiată. Cea mică nu se înţelege cu Maia, stă mai mult cu tatăl ei. Aşa că Doru, care îşi iubeşte enorm fiica, a decis să se mute iar cu Maia, de dragul fetiţei, şi să încerce să păstreze aparenţele unei familii funcţionale până la majoratul Anei. Doru şi Maia nu mai trăiesc de ani buni ca soţ şi soţie, nu mai au relaţii intime” a spus o apropiată a familiei în exclusivitate pentru raportmonden.ro.

O VEDETĂ PRO TV s-a DESPĂRŢIT DE PAŞTE! 

În urma cu doi ani raportmonden.ro a aflat că cei doi, Maia şi Doru Băltăţeanu urmau să divorţeze. Iata ca atunci au reusit sa-si rezolve problemele şi au mai dat o şansă căsniciei lor, sperând că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneţi. Ulterior, chiar au început să iasă mai des în oraş şi părea că pasiunea dintre ei creşte pe zi ce trece. De altfel, actriţa a reuşit, pentru a-şi păstra imaginea nepătată, să-l convingă pe soţul ei să meargă împreună „într-o foarte scurtă vacanţă cu copiii”.

Ce VEDETĂ TV s-a MĂRITAT în mare SECRET! Este ÎNSĂRCINATĂ!  

Toate aceste declaraţii ale actriţei sunt însă încercări disperate de a păstra aparenţele, susţine aceeaşi prietenă de familie a celor doi soţi care a declarat pentru raportmonden.ro: „Maia nu a vrut iniţial să divorţeze, deoarece nu a vrut să mai bifeze încă un eşec sentimental. Doru (n.r. Dumitru) a vrut să părăsescă de mai multe ori căminul conjugal din cauza neînţelegerilor frecvente pe care le avea cu Maia, dar aceasta nu l­-a lăsat” a mai spus sursa noastră. În trecut, actriţa nu a fost niciodată reticentă atunci când a fost întrebată despre viaţa ei personala, dar iată că acum s-a schimbat la 180 de grade. De data aceasta, contactată telefonic pe marginea acestui subiect, Maia Morgenstern a evitat cu desăvârşire să vorbească despre soţul sau şi despre divort: „Viaţa mea personală nu o comentez. Nu vreau sa comentez partea asta. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, ne-a declarat actrita, vizibil indignată.

CE DRAMĂ! UN CELEBRU ACTOR S-A SINUCIS!

CE ANUNŢ! SUPERVEDETA de la noi care e ÎNSĂRCINATĂ la 40 de ani! 

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN ROM NIA? SE ÎNTOARCE CONTROVERSATA VEDETĂ LA FOSTUL SOŢ?!

Sursă: www.raportmonden.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×