De ce nu s-a căsătorit, până acum, Cosmina Păsărin! A recunoscut chiar ea

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
10/03/2018, 21:03
De ce nu s-a căsătorit, până acum, Cosmina Păsărin! A recunoscut chiar ea GALERIE FOTO

Are 30 de ani, este un nume în showbiz, nu are niciun regret şi zâmbeşte intens. Cosmina Păsărin este o tânără atipică, fără gânduri de măritiş şi de maternitate.

Cosmina nu îşi face planuri şi trăieşte din plin fiecare clipă. Se declară o femeie fericită şi mărturiseşte că nu îşi doreşte să fie soţie.„Nu m-am văzut niciodată mireasă. Nici la carieră nu m-am gândit în exces. Planuri de nuntă nu mi-am făcut nici la 20 de ani, de ce să îmi fac acum la 30 şi? Nu e vina nimănui. Poate nici nu o să mă căsătoresc, poate nu o să devin mamă”, spune vedeta.

Cosmina detaliază că se mulţumeşte cu puţin. „În general sunt un om care trăieşte fără aşteptări foarte mari. Nu am niciun regret. Am făcut tot ce mi-am dorit”, afirmă ea.

Cosmina Păsărin a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 18 ani, atunci când a participat la concursul „Vara Ispitelor”, de la Pro TV. De atunci, Cosmina a intrat în lumea showbizului cu paşi mărunţi, dar siguri. „Suferinţa este bună în viaţa noastră, deoarece ne ajută să deosebim lucrurile între ele”, declară vedeta.

Cosmina Păsărin, care locuieşte singură, o duce cât se poate de bine pe plan profesional.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×