Motivul cutremurător pentru care soţia lui Connect-R s-a tuns

Iuliana Spirache   
în Hotnews
08/10/2015, 08:43
Motivul cutremurător pentru care soţia lui Connect-R s-a tuns

Misha a suferit un soc atunci cand a aflat ca fetita ei ar putea suferi de o boala grava si a fost la un pas sa ramana cheala

Misha si-a schimbat recent look-ul, ea renuntand la pletele blonde in favoarea unei frizuri “periuta”. Cantareata e multumita de noul ei look, insa nu dorinta de a mai schimba ceva la ea a facut-o sa mearga la salonul de infrumusetare sa-si taie parul, ci cu totul alt motiv.
Misha si Connect-R au trecut printr-o perioada de cosmar, cateva saptamani buni, cand au umblat cu fetita lor, Maya, prin mai multe clinici de specialitate, pentru a face analize si investigatii amanuntite. Conform presei, blonda si sotul ei, Connect-R, erau innebuniti din cauza ca Maya ar fi fost banuita ca sufera de o boala grava.

Aceasta perioada de stres i-a schimbat total pe cei doi parinti. Connect-R a slabit in jur de 10 kilograme si si-a anulat cateva concerte pentru ca nu a fost in stare sa urce pe scena, iar Misha, care hotarase sa renunte la muzica, s-a “uscat” si ea pe picioare, iar parul ii cadea ingrozitor.

“Misha s-a tuns pentru ca ii cadea parul foarte tare. S-a stresat cu fetita si ramasese cu cateva fire de par. Hairstylistul i-a recomandat sa se tunda cat mai scurt, sa faca tratamente ca sa-si regenereze parul, ca altfel risca sa ramana cu goluri, sa se vada zone fara fir de par. Acum s-au linistit pentru ca au aflat ca micuta nu sufera de nicio boala grava, dar au stat in stres, nu au mancat, nu au dormit, s-au consumat. A fost o perioada de calvar pentru toata familia, nu doar pentru Misha si Connect-R. Misha s-a obisnuit cu tunsoarea, si-a luat tot feluri de accesorii pe care si le pune pe cap ca sa fie mai trendy”, sustin surse din anturajul blondinei.

Dupa cum ne declara recent Dj Sava, colegul de scena al Mishei, blonda va reveni pe scena chiar din aceasta luna, ea avand deja programate cateva concerte in tara, dar si in strainatate.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×