Motivele INCREDIBILE pentru care un fost dinamovist nu-şi mai ia BOMBA SEXY de soţie

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
07/05/2014, 08:34
Motivele INCREDIBILE pentru care un fost dinamovist nu-şi mai ia BOMBA SEXY de soţie

Formează de aproape un an unul dintre cele mai solide cupluri din România. Ea, devenită celebră prin apariţiile în diverse pictoriale incendiare cu un succes nebun la bărbaţi, iar el, fotbalist, s-au decis înainte de Paşte să se căsătorească repede. Acum însă…

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au luat  o decizie surprinzătoare: au considerat că, pentru ei, cel mai bine nu mai facă nunta anul acesta. Motivele sunt dintre cele mai serioase cu putinţă, mulţi dintre apropiaţii lor fiind complet surprinţşi de această veste, cu atât mai mult cu cât cuplul părea, până acum, extrem de serios în ceea ce priveşte căsătoria.

„Am făcut destul de multe aranjamente, dar încă nu am rezervat restaurantul. Aşa că, o să facem nunta la anul, nu cred că mai avem şanse să găsim ceva pentru anul acesta. În plus, încă discutăm pe tema naşilor, nu am decis cine să fie alături de noi în acel moment”, ne-a explicat Sânziana Buruiană, în exclusivitate. Mai mult decât atât, fotomodelul ne-a mai dezvăluit că până nu vor fi siguri în ce direcţie se îndreaptă cariera de fotbalist a lui Nicolae Zuluf nu pot face „marele pas”.
„Încă nu ştim unde va juca din vară. Sperăm să reuşească să semneze cu o echipă mare din Grecia, dar până atunci nu ne putem face planuri exacte căci intervin prea multe necunoscute”, ne-a mai spus Sânzi.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×