Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate și influente familii a murit la 15 ani. Cum s-a produs tragedia

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 09:38
Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate și influente familii a murit la 15 ani. Cum s-a produs tragedia
Iris Annabel Goldsmith a murit după ce ATV-ul pe care îl conducea s-a răsrutnat și a rămas prinsă sub el. Sursa foto: Facebook.com

Iris Annabel Goldsmith, moștenitoarea a două dintre cele mai bogate și influente familii a murit în urmă cu două zile într-un accident cu ATV-ul la ferma familiei din Somerset din Marea Britanie. Mama tinerei era în acel moment la fermă, iar tatăl moștenitoarei juca o partidă de cricket în Surrey.

Moștenitoarea a două puternice dinastii britanice a murit

Iris Annabel Goldsmith, fiica milionarilor Ben Goldsmith și a fostei lui soții Kate Rothschild a murit la vârsta de 15 ani după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe care îl conducerea pe proprietatea de la ferma din Somerset. 

Moștenitoarea celor două puternice dinastii britanice, Goldsmith și Rothchild a fost rămas prinsă sub ATV. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de salvatori, chiar și un elicopter, dar fata de 15 ani nu a mai putut fi salvată.

Ben Goldsmith, tatăl fetei și-a exprimat durerea într-un mesaj pe o rețea de socializare.Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu.”, a scris acesta pe Twitter. 

Iris Annabel Goldsmith a murit după ce ATV-ul pe care îl conducea s-a răsrutnat și a rămas prinsă sub el
Moștenitoarea a două dintre cele mai bogate și influente familii, Iris Annabel Goldsmith a murit după ce ATV-ul pe care îl conducerea s-a răsturnat și a rămas prinsă sub el. Sursa foto: Twitter

Cine era Iris Annabel Goldsmith, moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului Ben Goldsmith – Kate Rothschild și astfel a devenit moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume. Ben Goldsmith și Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 și au divorțat în anul 2012. Cei doi mai au împreună doi fii: Frank (13 ani) și Issac (11 ani). Cei doi băieți se aflau în vacanță la momentul accidentului. Kate Rothschild și-a refăcut după divorț viața alături de rapperul american Jay Electronica, în timp ce Ben Goldsmith a început o relație cu Jemima Jones în 2015. 

Iris era elevă la școala privată Wycombe Abbey, iar înainte a învățat la școala The Harrodian. Directorul centrului, James Hooke, i-a adus un omagiu fostei eleve, subliniind că „este o tragedie care a curmat viaţa unei fete atât de talentată şi de amabilă.”, potrivit dcnews.ro.  

Apropiații au descris-o ca o tânără foarte plăcută și inteligentă. „Este un accident cumplit. Iris era o fată delicată, toată familia o adora. Era frumoasă, încântătoare şi inteligentă, cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o.”, a declarat un apropiat. 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×