GALERIE FOTO. Ultimul PICTORIAL realizat de Marilyn Monroe, ţinut SECRET zeci de ani, a fost făcut PUBLIC! Superba BLONDĂ, goală puşcă

Mirela Apostol   
în Hotnews
04/04/2016, 00:01
GALERIE FOTO. Ultimul PICTORIAL realizat de Marilyn Monroe, ţinut SECRET zeci de ani, a fost făcut PUBLIC! Superba BLONDĂ, goală puşcă GALERIE FOTO

Marilyn Monroe, diva pop a secolului XX, a fost una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine.

Chiar şi acum, la peste jumătate de secol de la moartea ei, apar imagini răvăşitoare cu îndrăgita actriţă, model şi cîntăreaţă. De la prima aparitie in Playboy, pana la ultimele imagini facute inainte de a deceda, tinute secret pana de curand. Este vorba de un pictorial extrem de senzual, facut pe malul oceanului, pe o plaja pustie, in care superba blonda este imbracata sumar

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU SUPERBA BLONDA GOALĂ PUŞCĂ

Galeria foto cuprinde imaginile care au fost luate de către George Barris pe o plajă din Santa Monica, pe 13 iulie 1962. Trei săptămîni mai tîrziu, la vîrsta de 36 de ani, Marilyn a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles.

Povestea primei reviste PLAYBOY: făcută în bucătărie cu poze nud cu Marilyn Monroe!

Hugh Hefner, acum în vârstă de 87 de ani, avea 27 de ani când s-a gândit să publice prima revistă dedicată exclusiv bărbaţilor. În decembrie 1953, tânărul Hefner se împrumuta cu 1.000 de dolari de la mama sa pentru a putea scoate pe piaţă prima ediţie a Playboy!

Prima revistă a avut 44 de pagini, iar pe copertă nu a avut inscripţionată data apariţiei pentru simplul fapt că Hugh Hefner nu era sigur că va mai exista şi un al doilea număr al revistei. De asemenea, primul număr Playboy este singurul care nu are numele lui Hugh Hefner la interior.

Prima revistă a fost făcută de Hefner în bucătăria sa din apartamentul de pe Hyde Park. Succesul a fost asigurat de la prima apariţie, Playboy-ul vânzându-se atunci în 54.175 de exemplare. Prima revistă a costat 50 de cenţi!

Revista s-a vândut atât de bine, întrucât pe copertă a apărut Marilyn Monroe, cea mai în vogă vedetă de la acea vreme. Atunci, fata de pe prima pagină era numită „Sweetheart of the Month”, apoi s-a trecut la „Playmate”. Coperta a prezentat-o pe Marilyn Monroe îmbrăcată, iar la interior complet goală. Monroe nu a pozat nud pentru Playboy, ci Hefner a cumpărat pozele de la o imprimerie locală, care făcuse calendare cu vedeta de la Hollywood.

În primul număr, Hefner a scris cu umor: „Vrem să fie clar de la bun început, aceasta nu este o revistă de familie! Dacă eşti soţia, sora sau soacra cuiva şi ai luat revista din greşeală, te rugăm să oferi revista bărbatului din viaţa ta!”. Copii ale primului număr Playboy au fost vândute în 2002 cu 5.000 de dolari fiecare!

Închide ×