Monica Pop a fost ultima persoană sunată de Tamara Buciuceanu Botez: “Îmi pare foarte rău că nu am răspuns”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 08:38
Monica Pop a fost ultima persoană sunată de Tamara Buciuceanu Botez: “Îmi pare foarte rău că nu am răspuns”
Tamara Buciuceanu a sunat-o pe Monica Pop. Sursa foto: spynews.ro

Vestea că Tamara Buciuceanu Botez, supranumită „Doamna comediei românești” nu mai este printre noi a căzut ca un trăsnet asupra tuturor celor care o iubeau și o apreciau. Printre aceștia se numără și  Monica Pop, care, într-un interviu acordat recent, a dezvăluit că poartă în suflet un mare regret.

Tamara Buciuceanu a sunat-o pe Monica Pop, dar medicul nu i-a răspuns

Mai exact, cunoscutul medic oftalmolog a fost ultima persoană sunată de marea noastră actriță, cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viață, însă aceasta nu i-a putut răspunde, pentru că era cu un pacient. „Mi-a dat un telefon în urmă cu câteva zile şi nu am răspuns pentru că nu mi-am putut permite în momentul acela, eram cu un pacient. Îmi pare foarte rău, îmi pare foarte rău pentru că nu am putut răspunde şi nici nu i-am dat eu telefon mai târziu… nu am putut”, a mărturisit Monica Pop, rememorând apoi ziua în care profesoara „Isoscel” a împlinit venerabila vârstă de 90 de ani și i-a surprins pe musafiri, pregătind totul în cel mai mic detaliu.

Am fost la ziua de naştere a dânsei în august, pe 10 august şi vreau să vă spun că m-a aşteptat cu flori! Dânsa a cumpărat flori pentru mine şi pentru o prietenă şi a făcut un tort. A fost un om extraordinar, iar în afara scenei nu era un om atât de vesel şi nici nu avea foarte multe lucruri vesele de povestit”, a mai spus medicul pentru spynews.ro.

Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului și filmului românesc. Sursa foto: stirileprotv.ro
Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului și filmului românesc. Sursa foto: stirileprotv.ro

„Nu era un om foarte vesel”

Totodată, Monica Pop, unul dintre oamenii care au cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu și dincolo de scena teatrului, a mărturisit că marea actriță nu era un om foarte vesel, mai ales că în ultimii ani s-a luptat din răsputeri cu afecțiuni cardiace. Întrucât avea grijă să urmeze cu strictețe tratamentul prescris de medici, „s-a ținut extraordinar până la 90 de ani”.

A fost un om extraordinar, iar în afara scenei nu era un om atât de vesel şi nici nu avea foarte multe lucruri vesele de povestit. Era un om absolut extraordinar şi deosebită, dar încă o dată vă spun că nu era un om foarte vesel, dimpotrivă. Suferinţa cardio-vasculară a dânsei datează de câţiva ani. S-a ţinut extraordinar! În afară de faptul că a fost una dintre cele mai mari actriţe pe care le avea ţara asta, era un pacient extraordinar de serios, în sensul că urma foarte strict tot ceea ce îi spuneau colegii de la cardiologie şi din când în când i-am făcut o vizită, atunci când mi-a permis timpul. Îmi pare foarte rău că nu m-am dus mai mult pentru că nu am avut timp, efectiv”, a povestit Monica Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×