Monica Melencu, la DIICOT. Rămâne la aceeași părere: „Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 13:22
Monica Melencu, la DIICOT. Rămâne la aceeași părere: „Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă”
Monica Melencu este convinsă că Luiza trăiește. Sursa foto: captură Antena 3

Monica Melencu a ajuns din nou la DIICOT pentru a da declarații în dosarul dispariției fiicei sale, Luiza. Mama adolescentei care a dispărut în luna aprilie este și acum convinsă că tânăra trăiește și nu a fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă.

Monica Melencu este convinsă că Luiza trăiește

În ciuda recunoașterii crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă nu a putut prezenta în fața procurilor DIICOT o probă relevantă în ce o privește pe Luiza Melencu.

Reamintim faptul că dosarul Caracal este în cercetare din luna august, atunci când cei de la DIICOT central au pornit o anchetă serioasă după ce polițiștii și procurorii din Olt au eșuat lamentabil.

„Voi lupta până voi afla adevărul”

Mama tinerei din Dioști, județul Olt, a declarat astăzi înainte să intre pe ușa de la DIICOT că fata ei este în viață.

„Voi lupta până voi afla adevărul. Luiza trăiește. Ei trebuie să caute fetele. În momentul când doamna Hosu a afirmat că fetele sunt moarte, vreau să o întreb de unde avea această informație”, a declarat Monica Melencu în fața jurnaliștilor, scrie antena3.ro.

„Am spus de la început și susțin cu tărie că Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă. Și pentru a dovedi l-au pus pe amărâtul ăsta de Risipiceanu”, a mai spus Monica.

Dosarul Caracal este foarte aproape de judecare. Gheorghe Dincă, mecanicul auto din localitatea olteană, riscă ani grei de pușcărie pentru violurile și crimele comise în lunile aprilie și iulie.

Deocamdată, există probe doar în cazul răpirii și uciderii Alexandrei Măceșanu, fata care a dispărut la finalul lunii iulie. Anchetatorii au găsit probe ADN în dinții aflați în butoiul lui Dincă, în care ar fi ars-o pe adolescentă după ce a omorât-o.

În urma acestui scandal, mai mulți șefi ai unor instituții importante de la IPJ Olt și DIICOT au răspuns cu funcția.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×