Răsturnare de situaţie! MR. PINK schimbă surorile? O ia pe Ramona?

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/02/2015, 18:30
Răsturnare de situaţie! MR. PINK schimbă surorile? O ia pe Ramona?

Răsturnare de situaţie în relaţia Monicăi Gabor cu Mr Pink. După ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărţit, Ramona, sora Monicăi, pare că se înţelege de minune cu afaceristul chinez. Oare fac surorile schimb de iubit?

Surorile Gabor sunt nişte femei norocoase. Au plecat din România şi duc o viaţă fără griji. Recent, Ramona a părăsit Dubaiul pentru o vacanţă în America, acolo unde locuieşte sora ei, Monica.

Ramona a fost foarte bine primită în America, iar dovadă stă fotografia pe care a postat-o pe pagina ei de socializare. Sora Monicăi a ieşit la masă într-un restaurant luxos. Evident, de pe masă nu lipsea băutura pe care o produce Mr Pink, iubitul Monicăi, semn că Ramona şi afaceristul chinez se înţeleg foarte bine.

Vezi video AICI

În ultimul timp au apărut mai multe zvonuri cum că relaţia dintre fosta scorpie de la Izvorani şi afaceristul chinez s-ar fi terminat, iar Monica ar fi început deja să resimtă efectele despărţirii. Dar chiar dacă nu mai formeaza un cuplu, între cei doi ar fi rămas o relaţie strict profesională. Poate Mr Pink doreşte să o înlocuiască pe Monica cu sora ei, din moment ce Ramona a început să facă reclamă băuturilor pe care iubitul Monicăi le produce.

Sursă: www.antenastars.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×