Monica Anghel, afectată grav de pandemie: ”Mi-am investit toți banii într-o pensiune”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 17:33
Monica Anghel, afectată grav de pandemie: ”Mi-am investit toți banii într-o pensiune”
Monica Anghel, afectată grav de pandemie: ”Mi-am investit toți banii într-o pensiune”. Sursa foto: Facebook.com

Vedetele și artiștii din showbiz-ul autohton sunt persoanele cele mai afectate de pandemia de coronavirus, iar Monica Anghel este una dintre acestea. Cunoscuta cântăreață a mărturisit că la începutul acestui an a investit toate economiile într-o afacere care acum stă închisă din cauza virusului, fiind vorba de o pensiune.

Artista Monica Anghel o duce greu cu banii din cauza coronavirusului

Toți artiștii au suferit pierderi financiare perioada aceasta din cauza anulării evenimentelor și concertelor. Monica Anghel a vorbit deschis despre cum a afectat-o pandemia de coronavirus și a dezvăluit că a suferit pierderi financiare după ce și-a investit toate economiile într-o pensiune care acum are porțile încuiate.

Renumita artistă nu câștigă niciun ban perioada aceasta, ba dimpotrivă chiar are ceva pierderi din cauza pandemiei. Vedeta urma să primească musafiri în pensiunea sa de la munte, însă planurile i-au fost date peste cap de virusul din China care a pus stăpânire pe întreaga lume.

„În această perioadă nu câștig niciun ban și, din, păcate toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an în pensiunea pe care o avem, doar că evident că în această perioadă nu putem avea musafiri la pensiune”, a povestit Monica Anghel într-un interviu acordat revistei viva.ro.

Monica Anghel este liniștită și nu și-a pierdut speranța

Totodată, faimoasa cântăreață a mai dezvăluit că deși este o perioadă grea din multe puncte de vedere nu se plânge și încearcă să fie cât mai liniștită. Monica Anghel nu-și pierde speranța și crede că totul va fi bine dacă reușim să rămânem calmi, mai ales că nu se știe cât va mai dura această pandemie de coronavirus.

„Asta este situația, nu mă plâng, cu toții trăim o perioadă dificilă, ciudată, nouă, dar trebuie să fim calmi, liniștiți și să ne drămuim ceea ce avem prin cămară, pentru că nu se știe exact cât va dura. 

Cum spun și americanii, trebuie să speri pentru ce e mai bine, dar să fii pregătit pentru ce e mai rău. Asta nu înseamnă că sunt pesimistă. Nu, eu rămân optimistă, dar sunt cu picioarele pe pământ, înțeleg realitatea și trebuie să facem față”, a completat vedeta.

De asemenea, artista este convinsă că poporul nostru va reuși să treacă cu capul sus peste această criză care ne afectează pe toți dacă nu intrăm în panică. În plus, Monica Anghel este de părere că deciziile greșite și pesimismul nu aduc nimic bun, de aceea trebuie să nu ne pierdem speranța.

„Vom face față, cred eu, doar cu calm, pentru că dacă nu suntem calmi și intrăm în panică, panica nu aduce nimic bun. Iei decizii greșite, faci lucruri greșite, ceea ce nu e bine absolut deloc. Nici pentru tine, nici pentru cei din jurul tău”, a conchis Monica Anghel, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×