Momente DELICATE pentru un cîntăreţ român celebru! Se operează

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2015, 11:01
Momente DELICATE pentru un cîntăreţ român celebru! Se operează GALERIE FOTO

Tudor Chirilă trece prin momente delicate. Artistul riscă să nu mai cânte şi trebuie să se opereze de urgenţă din cauza unui chist în gât, genul de problemă pe care a avut-o la un moment dat şi Dan Bittman.

Tudor Chirilă s-a internat pentru o zi într-un spital din Capitală pentru a face mai multe analize. Medicii l-au atenţionat că are un hematom în gât, cel mai probabil pe corzile vocale şi că necesită o intervenţie chirurgicală.

Solistul trupei Vama va merge cel mai probabil la o clinică din Viena pentru a-şi face intervenţia chirurgicală, aceeaşi clinică la care s-a operat şi Dan Bittman.

„Concertul din 17 aprilie din Beraria H va fi amânat pentru 5 iunie. În Târgovişte vom cânta pe 6 iunie în loc de 18 aprilie, iar în Argo Pub, Constanţa vom ajunge pe 22 mai în loc de 24 aprilie. Ştiu că unele dintre concerte sunt reprogramate a doua oară şi vreau să le mulţumesc organizatorilor, atât manageri de cluburi, cât şi impresari, pentru înţelegerea de care au dat dovadă în perioada asta. Vă mulţumesc şi vouă încă o dată pentru susţinere şi vă asigur că nu aveţi idee despre intensitatea cu care aştept să ne revedem pe scenă”, a scris Chirilă pe contul de socializare.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×