Momente de cumpănă pentru Elena Merișoreanu! „Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/07/2018, 14:58
Momente de cumpănă pentru Elena Merișoreanu! „Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc! GALERIE FOTO

Momente de cumpănă pentru Elena Merișoreanu! „Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc! Îndrăgita cântăreață de muzică populară trece prin clipe groaznice în urma intervenției chirurgicale. Artista a început să se simtă rău la Baia Mare, în urmă cu două săptămâni, când după primul program i s-a făcut rău. „Ar trebui să nu o iau ca pe un coșmar, dar, fără exagerare, așa este!”

Momente de cumpănă pentru Elena Merișoreanu! „Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc!

”Nu mai puteam sa respir si nici sa vorbesc! Ca un facut, nu am mai apucat sa ma urc pe scena, lucru care nu mi s-a intamplat niciodata!”, a dezvalui artista, potrivit stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu a fost operată de urgență, după ce corzile sale vocale au cedat. Medicii nu au mai putut amâna intervenția chirurgicală, potrivit romaniatv.net.

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară a suferit o intervenţie chirurgicală la corzile vocale, ea confruntându-se cu probleme de mai multă vreme.

Elena Merişoreanu a fost operată de urgenţă

Intervenția chirurgicală necesită și o perioadă de recuperare, spune medicii, astfel că artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele și invitațiile programate. Interpreta a declarat pentru sursa citată că este bine şi că a trecut fără probleme peste acesta hop.

Mereu cu gândul la publicul său, Elena Merișoareanu a precizat că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×