Momente cumplite pentru o fostă cîştigătoare MasterChef. Flăcările au distrus tot

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/02/2016, 00:01
Momente cumplite pentru o fostă cîştigătoare MasterChef. Flăcările au distrus tot GALERIE FOTO

O fostă câştigătoare MasterChef trece prin clipe cumplite, după ce casa i-a fost devastată de un incendiu. Aida Parascan a devenit cunoscută în 2013, când a participat la MasterChef şi a şi câştigat competiţia. Mamă a trei copii şi despărţită de al doilea soţ, Aida trece acum prin momente foarte grele. Un incendiu a mistuit multe dintre bunurile şi banii pe care le-a strâns muncind. Totuşi, reuşeşte să privească partea plină a paharului.

„Spuneam aseară că iubesc întunericul. .. da asa e pentru ca şi pentru ceea ce pare iad eu îl pot numi Rai !!! Casa mea a ars … o data cu ea bunuri şi toţi bani pe care i am strâns muncind … eu pot doar sa mulţumesc lui Dumnezeu ca au ars doar bunuri materiale şi copii mei sunt în siguranţă!!! Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!”, a scris Aida Parascan pe Facebook, alături de o fotografie din bucătăria distrusă de flăcări.

Aida Parascan, cel de-al doilea „MasterChef” al României, a fost desemnată câştigătoare de către cei trei juraţi în urma unei lupte strânse, în care s-a „duelat” în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) şi Mihai Toader (locul al treilea).

După câştigarea MasterChef, Aida spunea că marele său vis era acela de a avea propria ei emisiune culinară. Încă nu a ajuns acolo, dar şi-a deschis o cofetărie în Buzău şi a lansat o carte cu reţete de deserturi.

„Am multe visuri, dar cred că cel mai mare e să am o emisiune culinară. Primul lucru pe care aş vrea să îl fac este să studiez şi să îmi îmbogăţesc cunoştinţele în domeniul culinar. Apoi, m-am gândit să scriu o carte de bucate, dar nu cartea clasică de reţete. Mă gândeam la ceva mai diferit în care să exprim ceea ce sunt şi ceea ce reprezintă bucătăria şi, nu în ultimul rând, noţiuni de bază ale bucătăriei. Un alt vis al meu e unul în care am emisiunea mea culinară”, spunea atunci Aida Parascan.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×