Moment ULTRA-PENIBIL pentru soţul Deliei! Cum a reacţionat când a dat nas în nas cu fostul iubit al artistei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2016, 20:42
Moment ULTRA-PENIBIL pentru soţul Deliei! Cum a reacţionat când a dat nas în nas cu fostul iubit al artistei GALERIE FOTO

Miercuri seară, Răzvan Munteanu, soţul Deliei, a trăit momente delicate. Prezent la premiera unui film alături de artistă, acesta s-a văzut nevoit să respire acelaşi aer cu unul dintre cei mai mediatizaţi foşti iubiţi ai consoartei lui. Evident, întâlnirea nu a rămas fără consecinţe evidente.

Invitaţi la cinema pentru premiera unui film la mare modă, Delia şi Răzvan şi-au făcut apariţia zâmbitori, pregătiţi pentru vizionare. ”Divergent Allegiant”, o producţie SF, părea pe gustul lor. Zâmbetele le-au pierit însă brusc în momentul în care au ajuns la intrarea în sală.

Expansiv şi jovial, Matteo, unul dintre bărbaţii care au trecut prin patul Deliei şi despre care se spunea chiar că a fost pe punctul de a-i deveni soţ, anima atmosfera.

Nici el nu era singur, ci cu iubita lui, dar ce mai conta! Delia şi-a schimbat brusc tonusul şi a început să arunce priviri piezişe, iar lui Munteanu parcă i s-au înecat corăbiile, după cum au remarcat cei prezenţi la eveniment. Nici Matteo nu a reacţionat mai bine în momentul în care a sesizat contextul în care se află. Acesta s-a retras de-o parte şi a devenit brusc tăcut. Acum, ce era să facă?! Fiecare şi-a văzut mai departe de treabă iar ultima interacţiune a fost la coadă la floricele când au ales să se ignore. Delia şi Răzvan şi-au înşfăcat pop-cornul şi sucurile şi duşi au fost, în tim ce Matteo şi iubita lui i-au urmat în sală cu pas mai domol.

Aşadar, deşi toată lumea se aştepta la o interacţiune minimă, de ochii lumii, măcar un scuturat de mână, între cei doi bărbaţi din viaţa Deliei, întâlnirea nu le-a produs decât nervozitate.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×