Moise Guran nu are salariu la USR. ”Când nu mai am bani, mă angajez”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 08:28
Moise Guran nu are salariu la USR. ”Când nu mai am bani, mă angajez”
Moise Guran nu are salariu la USR. Sursa foto: b1.ro

Moise Guran a spus că nu va primi salariu de la USR. Așadar, fostul jurnalist a declarat pentru digi24.ro că va trăi din banii puși deoparte până acum, iar atunci când va rămâne fără resurse financiare, se va angaja. Guran a mai declarat că înainte de a intra în politică s-a asigurat că USR și PLUS vor fuziona.

Moise Guran nu are salariu la USR

„Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”, a declarat Moise Guran.

Jurnalistul intrat în politică a adăugat că acest lucru se va întâmpla „vreun an, poate mai mult, în funcție de cheltuieli”. Moise Guran a mai declarat că în politică intenționează să „negocieze lucruri”.

”Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona”

„Sunt un idealist care a ales un partid de idealiști și care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică.(…)Am idei și persuasiune”, spune Moise Guran.

Fostul jurnalist a vorbit și despre momentul când a primit invitația de a se înscrie în rândurile politicienilor. „M-a sunat Dan Barna, m-a sunat și Dacian Cioloș, mi-au explicat niște lucruri, mi-au făcut o propunere.

Răspunsul meu a fost: Vorbiți în primul rând în partidele voastre pentru că s-ar putea să aveți o opoziție față de mine. Partidele USR și PLUS au primit bine propunerea asta.

S-a făcut birou național. Eu am făcut declarațiile respective după biroul național. Mi-au pus întrebări, de ce vreau să fac asta, cum am putea lucra împreună.

Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona, iar până atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru că niciun PNL care să facă singur guvernare nu e lipsit de pericole”, explică Moise Guran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×