Moise Guran, avere impresionantă din afaceri! Firma lui a produs peste 600 de mii de euro

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 14:58
Moise Guran, avere impresionantă din afaceri! Firma lui a produs peste 600 de mii de euro GALERIE FOTO
Moise Guran se adreseaza audientei in timpul prezentarii proiectului de administratie publica pentru Primaria Bucuresti, lansat de Vlad Voiculescu sub sloganul ”Bucuresti, capitala oamenilor buni”, in prezenta mai multor colegi si sutinatori ai PLUS,. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Moise Guran a reușit să strângă o avere impresionantă din afaceri! Fostul jurnalist susţine că are rezerve financiare din care poate să trăiască o perioadă şi fără să fie plătit de la noul job. Vă readucem aminte că Guran a ales să intre în politică, în USR!

Moise Guran, avere impresionantă din afaceri!

Jurnaliştii de la știrilekanald.ro au descoperit că Moise Guran a câştigat din afaceri, după cum arată cifrele de la Ministerul de Finanţe, o sumă destul de frumoasă. “Nu o să am salariu de la USR. Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp.

Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”, spunea Guran în urmă cu doar câteva zile.

Firma lui a produs peste 600 de mii de euro

Intrat în politică, acesta a ținut să specifice că poate să trăiască fără să încaseze salariu „vreun an, poate mai mult, în funcție de cheltuieli”. „Sunt un idealist care a ales un partid de idealiști.

Și care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică. Am idei și persuasiune”, a mai spus Moise Guran.

Trebuie specificat că Guran deţine firma Biziday Consulting SRL. Aceasta este specializată în „activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune”, practic de aici fiind și încasările din trecut ale fostului jurnalist.

Conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, firma lui Moise Guran a realizat un profit de 147.518 lei.

În 2017, firma a bifat cel mai mic profit din ultimiii ani. A strâns numai 130.915 lei, bani despre care putem spune că sunt „modești” în comparaţie cu câştigurile din anii precedenţi: 567.465 lei (în 2016), 610.252 de lei (în 2015), 885.695 de lei (în 2014) şi 651.230 de lei (în 2013).

Dacă luăm fiecare an în parte, atunci în 6 ani de activitate, firma Biziday Consulting SRL i-a adus lui Guran un profit net total de 2.993.075 lei. Adică vorbim de aproximativ 650.000 de euro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×