Fără jenă la cumpărături! S-a aplecat la raionul de sucuri naturale şi toţi angajaţii îşi dădeau coate! Vedeta a arătat chiar… TOT! GALERIE FOTO

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
21/12/2017, 15:53
Fără jenă la cumpărături! S-a aplecat la raionul de sucuri naturale şi toţi angajaţii îşi dădeau coate! Vedeta a arătat chiar… TOT! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O vedetă de peste hotare a stârnit panică şi certuri în familii, chiar înainte de Crăciun! Totul a început când femeia a fost la un magazin din zona unde locuieste pentru a cumpăra cele necesare zilelor de sărbătoare care vor urma.

Îmbrăcată ca de obicei, adică foarte sexy, Linda Steele cunoscut model şi antrenor de fitness, a mers la magazinul din apropiere, însă nu ştia că va cauza certuri în mai multe cupluri, atunci când va încerca să îşi cumpere diverse lucruri.

Modelul s-a aplecat la raionul de legume şi la cel de sucuri, iar în spatele ei s-a făcut coadă! Toată lumea o privea pe ea!

Vedeta a văzut legumele căutate, a mers la lada frigorifică în care se aflau, a tras geamul, apoi a început să îşi pună în coş. Ţinuta sexy i-a jucat însă feste şi a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia. Indecisă din fire, a stat mai mult timp aplecată asupra frigiderului respectiv, timp în care mai mulţi bărbaţi s-au oprit să admire peisajul. Din păcate, aceştia erau însoţiţi la cumpărături de consoarte. Aşa că modelul a provocat dispute în familiile bărbaţilor, chiar înainte de Crăciun! Mereu păţeşte la fel!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×