Moarte suspectă la Slatina! Un elev de 17 ani a fost găsit înecat, însă geaca lui era arsă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 14:56
Moarte suspectă la Slatina! Un elev de 17 ani a fost găsit înecat, însă geaca lui era arsă
Un elev de 17 ani din Slatina a fost găsit înecat. Sursa foto: romaniatv.ro

Deces învăluit în mister la Slatina, unde un elev de 17 ani a fost găsit înecat în apele râului Olt! Polițiștii sunt contrariați de probele găsite la fața locului și nu sunt siguri că moartea sa a fost un suicid, așadar anchetatorii au deschis o anchetă pentru a se stabili în ce condiții și-a pierdut viața adolescentul respectiv.

Un elev de 17 ani din Slatina a fost găsit înecat

Tânărul era elev al Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina, iar seara trecută a plecat de-acasă, însă părinții nu l-au dat dispărut. Se pare că acesta era cunoscut cu probleme psihice.

Joi dimineața, cineva a văzut trupul fără viață și a sunat imediat la 112, iar zona a fost împânzită de polițiști, medici și pompieri. Salvatorii nu au putut să facă nimic pentru băiatul în vârstă de doar 17 ani.

Geaca victimei se pare că era arsă, iar pe mal au fost găsite urme de foc

„În această dimineață, în urma unui apel prin SNUAU 112, echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat pe malul râului Olt, unde a fost identificat cadavrul unui tânăr, de 17 ani, din municipiul Slatina.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, pompierii au intervenit joi dimineaţa în zona Podului Olt, unde a fost semnalată o persoană înecată, la aproximativ zece metri de mal.

„Cu ajutorul bărcii pneumatice şi a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal. Medicul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a constatat decesul tânărului, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Poliţiştii fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat cu adolescentul, mai ales că geaca acestuia era arsă, iar în apropierea cadavrului a fost găsită şi o sursă de foc. Procurorii au deschis un dosar penal și urmează să vadă în ce condiții și-a pierdut adolescentul viața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×