Miss World 2018. S-a stabilit! Ea e cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
08/12/2018, 20:13
Miss World 2018. S-a stabilit! Ea e cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Vanessa Ponce De Leon e din Mexic și doar ce a câștigat Miss World 2018, după ce, în prealabil, câștigase și titlu de Miss din propria țară. Cea mai frumoasă femeie de pe pământ este o adevărată ”zeiță,” după cum poți vedea în Galeria FOTO AICI. Înainte de concursul de frumusețe care i-a adus coroana supremă, tânara în vârstă de 26 de ani din Mexic a realizat un tur prin lume pentru a-și promova frumusețea, dar și ideile despre pace, sănătate sau responsabilitate față de mama natură.

După ce a intrat în finală, împreună cu alte cinci concurente, miss Mexic a câștigat inimile juraților cu zâmbetul ei frumos și cu rochia sclipitoare cu detalii fine de argint. N-a contat doar felul în care arată, ci și faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Printre trăsăturile sale cele mai de preț se remarcă atenția pe care o acordă copiilor cu retard mental și desele campanii umanitare la care a participat. Pe locul secund al concursului Miss World 2018 s-a clasat reprezentanta a Thailandei.

Nicio româncă n-a participat la Miss World 2018, în schimb a fost o moldoveancă

România n-a avut nicio participantă la acest concurs, însă frații noștrii moldoveni au avut-o pe frumoasa Tamara Zaretcaia (FOTO jos), mai mult rusoaică, decât moldoveancă :). Ea n-a reușit să ajungă în ultimele faze ale concursului, însă nu putem să trecem cu vederea frumusețea femeilor din estul Europei. Că tot a venit vorba de Europa, concurenta din Belarus a fost desemnata cea mai frumoasă femeie de pe Bătrânul Continent. Vezi mai multe imagini cu concurentele de la Miss World 2018 în Galeria FOTO. 

Clasamentul pe continente

Miss World Europe 2018: Miss Belarus.
Miss World Carribean 2018: Miss Jamaica.
Miss World Africa 2018: Miss Uganda.
Miss World America 2018: Miss Mexico.
Miss World 2018 Asia și Oceania: Miss Thailand.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×