Miss Venezuela are măsuri perfecte şi arată fabulos! Are şanse să devină Miss Universe?

Filon Stan   
în Galerie foto
10/11/2017, 15:29
Miss Venezuela are măsuri perfecte şi arată fabulos! Are şanse să devină Miss Universe? GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie din Venezuela are 18 ani, măsuri perfecte şi este studentă la drept. Bruneta Sthefany Gutiérrez, reprezentanta statului Delta Amacuro, a câştigat joi concursul de frumuseţe Miss Venezuela, primind coroana de la actuala regină Keisy Sayago. Frumoasa venezueleancă urmează să plece peste câteva zile în SUA pentru a reprezenta ţara la Miss Univers, relatează EFE.

Se defineşte ca o persoană „constantă, luptătoare şi optimistă”, iar la sesiunea de întrebări a asigurat că nu a renunţat la niciun principiu moral pentru a participa la concursul Miss Venezuela, cunoscut drept „fabrica de regine” şi le-a încurajat pe tinere să nu renunţe la valori în drumul lor spre cucerirea obiectivelor.

Miss Venezuela sau „Miss Plete”

Reprezentanta din Delta Amacuro , care se poate lăuda cu un păr lung şi negru, fapt ce i-a atras titulatura de „Miss Plete” a învins-o pe reprezentanta statului Vargas, Veruska Ljubisavljevic, care va reprezenta Venezuela la concursul internaţional Miss World.

Venezuela este una din ţările cele mai premiate la concursurile globale de frumuseţe precum Miss World şi Miss Univers şi a obţinut chiar un Record Guinness fiind ţara ale cărei reprezentante au obţinut titlul de Miss Univers doi ani la rând. Venezuela este de asemenea ţara care a obţinut titlul de Miss Univers de şapte ori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×