Miss Franţa a fost aleasă Miss Univers. FOTO şi VIDEO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/01/2017, 09:13
Miss Franţa a fost aleasă Miss Univers. FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Miss Franţa, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasă, luni, Miss Univers în cadrul unui concurs televizat desfăşurat la Manila, impunându-se în finală în faţa concurentelor din Haiti şi Columbia, relatează AFP.

Născută la Lille, în nordul Franţei, Iris Mittenaere, în prezent studentă la chirurgie dentară, a fost aleasă Miss Franţa în 2016 şi Miss Nord-Pas-de-Calais în 2015, potrivit Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Frumoasa şatenă de 1,72 metri a declarat că dacă va câştiga concursul de frumuseţe, va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe câştigătoare ca o iubitoare „a sporturilor extreme, a călătoriilor şi a gătitului de preparate franţuzeşti”.

Iris Mittenaere s-a impus în finală în faţa lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentând Haiti, şi a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani).

În total 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediţii a concursului Miss Univers. La ediţia precedentă, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach a primit titlul, după o gafă a prezentatorului care o desemnase iniţial câştigătoare pe Miss Columbia.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×