Misha, aspru criticată pentru că s-a ras în cap

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
29/07/2018, 17:36
Misha, aspru criticată pentru că s-a ras în cap GALERIE FOTO

Misha, aspru criticată pentru că s-a ras în cap – Era una dintre cele mai frumoase femei din România, însă anii au trecut, iar Mihaela Mihalache a ajuns de nerecunoscut. VEZI CUM ARATĂ MISHA ACUM ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Soţia lui Connect-R a pus câteva kilograme după ce a devenit mămică. S-a ras în cap şi a postat fotografii pe contul ei de Facebook, iar reacţiile fanilor sunt împărţite. Unii consideră că blondei îi stă foarte bine, iar alţii, la fel de numeroşi, că a făcut o mare greşeală, neînţelegând decizia ei şi spunând chiar, unii mai răutăcioşi, că seamănă cu un bărbat!

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț!

Și-a șocat fanii! Misha s-a ras în cap și a vorbit despre divorțul de Connect-R! În plus, noul ei look include și un tatuaj nou, care îi acoperă una dintre mâini complet!

Vedeta a vorbit despre problemele din căsnicie, la scurt timp după schimbarea de look: „Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi.

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț. ”Trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate”

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț! „Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă” , a declarat Misha într-o emisiune de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×