Mirela Vaida, mesaj cutremurător după moartea actorului Paul Talaşman: „Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/02/2020, 19:22
Mirela Vaida, mesaj cutremurător după moartea actorului Paul Talaşman: „Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag”
Mirela Vaida, mesaj cutremurător despre Paul Talaşman

Mirela Vaida a transmis un mesaj cutremurător în cadrul emisiunii „Acces Direct” despre moartea regretatului actor Paul Talaşman. Vestea şocantă a morţii actorului a şocat întreaga ţară.

Mirela Vaida, mesaj cutremurător după moartea actorului Paul Talaşman

Mirela Boureanu Vaida a lansat un mesaj cutremurător despre moartea actorului Paul Talaşman. Aceasta a făcut public mesajul în emisiunea „Acces Direct”.

Lumea artistică este în doliu după ce actorul Paul Talaşman a murit la vârsta de 68 de ani. Mirela Boureanu Vaida, una dintre apropiaţii actorului, a ţinut cu această ocazie să spună câteva vorbe frumoase depre actor, dar şi despre familia lui frumoasă.

Ce i-a promis Mirela Vaida  lui Paul Talaşman

Pentru colegii mei de la Teatru de Revistă, vreau să le spun că sunt alături de ei şi de familia celui care a fost actorul Paul Talaşman, care a plecat de lângă noi zilele trecute.

Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag, alături de care noi am creat şi am jucat în multe spectacole de Revistă„, a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV a mai declarat că îl aprecia mult pe Paul Talaşman şi în aceiaşi măsură şi pe familia actorului. De asemenea, în direct, Mirela Boureanu Vaida i-a făcut o promisiune marelui actor mort parcă prea devreme.

Paul Talaşman, ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte, la copiii tăi şi la soţia ta pe care ai lăsat-o în urmă, iar noi, colegii de la Revistă, vom juca de acum încolo şi pentru tine.

În fiecare zi ne vom gândi că ne lipseşti. Aşa că Teatrul de Revistă, condoleanţe şi, încă o dată şi familiei lui Paul Talaşman, condoleanţe!„, a mai spus celebra prezentatoare în cadrul emisiunii. Colegii actorului a făcut anunţul morţii acestuia.

Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”, au scris colegii lui Paul Talaşman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×