Mircea Badea umblă la dosare! Jurnalistul a adus aminte de declarația lui Ludovic Orban despre Raluca Turcan

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 18:11
Mircea Badea umblă la dosare! Jurnalistul a adus aminte de declarația lui Ludovic Orban despre Raluca Turcan GALERIE FOTO
Mircea Badea a ironizat relația dintre Ludovic Orban și Raluca Turcan. Sursa foto - facebook

Jurnalistul antenei 3 Mircea Badea umblă la dosare! Acesta a adus aminte de vorbele spuse de Ludovic Orban la adresa Ralucăi Turcan în urmă cu mai bine de 10 ani. Atunci, președintele liberalilor o critica în termeni duri pe cea care astăzi este propunerea PNL pentru funcţia de vicepremier. „Iată ce spunea acum vreo 12 ani domnul Orban despre doamna Turcan: Vă recomand să  nu mai urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, mioară mantalei Elenei Udrea.

Mircea Badea umblă la dosare!

Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante. Păi doamna Turcan tocmai a ajuns vicepremier, sub domnul Orban. Dacă nici asta nu e kinky… oooo. Că aşa a zis domnul Orban. În fond, vicepremier este o funcţie importantă şi culmea, fix adjuncta dlui Orban. Eu l-aş întreba pe domnul Orban cum comentează. Nu o să îl întrebe nimeni, vă daţi seama!”, a spus Mircea Badea.

Nu este pentru prima oară când Mircea Badea iese la atac la adresa liberalilor. Vedeta Antenei 3 a mai scris pe o rețea de socializare și în urmă cu câteva zile atunci când a transmis admiratorilor că liberalii au o singură obsesie după ce au ajuns la putere. „Domnul Ludovic Orban va face ce i se spune, va face tot ce îi va spune domnul Werner. Iohannis îți pune „Boc”-ul lui, evident.

Jurnalistul a adus aminte de declarația lui Ludovic Orban despre Raluca Turcan

După părerea mea, Orban va executa exact ce spune Rareș Bogdan că se va întâmpla. Adică vor da prin ordonanță de urgență să omoare Secția specială. Este evident: a spus Werner treaba asta, a spus Orban treaba asta, a spus Rareș Bogdan, în seara asta, treaba asta. Ei sunt obsedați de asta. De altfel și acest raport MCV, pe care eu l-am tipărit pe hârtie moale ca să nu fie inconfortabil, și care este o mizerie, o abjecție.

 Așa cum ne-am obișnuit, făcut de niște politruci siniștri, are o mare problemă cu acestă secție. Eu nu am auzit nici de mari măsuri economice, am auzit asta cu primarii și asta cu secția, adică tot pe dosare. Asta cu economia e nutreț pentru cretini, tocmai ca să se dea unii la o parte că sa rezolve ce au de rezolvat pe dosare și pe alegeri”, a spus Mircea Badea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×